Om oss

Familjeägt och lokalt - det är så vi ser oss själva. Vi är inte en del av någon kedja utan arbetar oberoende och flexibelt med våra kunniga medarbetare.

 

Låsningsorienterat med en gnutta hantverksstolthet

Företaget är nu inne på andra generationen och hantverket som låssmed finns fortfarande kvar. Även om mycket av arbetet digitaliserats, och så även en del produkter så krävs det fortfarande hantverkskunnande. Och det är vi stolta över.

Att arbeta lokalt är viktigt för oss. Vi tror att det långsiktiga samarbetet är avgörande för många av våra kunder och att vi får förtroende även i nya projekt. Att få vara med redan från början av ett projekt där vår erfarenhet kommer till nytta är alltid lika roligt!

Våra värderingar

Det är lätt att som mindre företag att bara jobba på utan att reflektera över vad vi står för. Men vi är stolta över att kunna säga att vi verkligen arbetar efter ett antal grundläggande värderingar.

Vi jobbar lokalt och ska fortsätta göra det. Vi tror det är en viktig nyckel för vår fortsatta framgång. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder. Snabba jobb där kunden inte återkommer är inget vi eftersträvar. Vi är stolta över vårt hantverkskunnande och den kompetens och erfarenhet som vi byggt upp genom åren. Det hänger ihop med det förtroende som vi vill ha av våra kunder. Att de litar på att den lösning vi tar fram är den bästa. Att ha en öppen dialog, både med våra kunder och mellan oss medarbetare är en viktig del i vårt arbete för en bättre arbetsmiljö.

Lokalt
Långsiktighet
Stolthet
Förtroende
Öppenhet

Prata säkerhetslösningar

med oss

 

Behöver du hjälp med att planera din säkerhetslösning eller har frågor om våra produkter?
Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna!

 

Kontakta oss